Szállás helyek

Sóstó Csárda

A sóstói vendéglő (mai nevén : Sóstó Csárda) a 19. század elején épült késő klasszicista stílusban, a déli homlokzatán négy, a keleti homlokzatán két magas lábazatos oszloppal határolt tornáccal. A déli tornácról nyílt a bejárat. Arra nézve, hogy a vendéglőt ki és mikor építette,nincs információ...

Pirtói Lovasfogadó és Étterem - Buckacsárda

Fogadónk csendes, nyugodt pihenést és szálláslehetőséget kínál 3 db 2x2 ágyas családi és 3 db 2 ágyas lakrészeiben 18 fő részére. Minden lakrészhez külön előtér, fürdőszoba, WC.

Csipke Hotel

Szállodánk Kiskunhalas belvárosában a városi gyógyfürdő szomszédságában, mindössze 80 m-re található, mely idén is kedvező árakkal várja Önt!

Termál Panzió

A panzió hangulatos kandallós társalgójában lehetőség van társasjátékokkal egy jó könyvvel egy pohár finom bor vagy forró tea társaságában kellemes órákat eltölteni a hideg téli estéken. A zord idő elmúltával a panzió terasza szintén várja vendégeit a kellemes időtöltés jegyében.

Motel Betti

Olcsó, nyugalmas, tiszta, kényelmes szobák, barátságos és családias hangulatú szolgáltatásban lesz része. Győződjön meg róla!  Ismerkedjen meg városunkkal, legyen csak átutazóban a Betti Motel*** és Gazsó Pihenőház várja Önt rövidebb vagy hosszabb időre is.

Weninger apartmanok

Nyugodt környezetben található magánszállás a thermálfürdőtől 250 m.-re, 2 db 4 személyes és egy 3 szobás 10 fő-s apartman lakás áll az idelátogató vendégek rendelkezésére! LCD tv és a wifi ingyenes!

Motel Penny

A Motel Penny új, színvonalas szálláshely Kiskunhalason. A motel saját fürdőszobás, ragyogóan tiszta,igen jól felszerelt szobákkal és kedvező árakkalegész évben várja kedves vendégeit, akár egyetlen éjszakára, akár hosszabb időre.

Alexandra Vendégház

Pihenjen Kiskunhalason az ALEXANDRA VENDÉGHÁZBAN!Önálló vendégház 1 főtől, maximum 6+2 fő részére! Teljesen felszerelt közös konyhával, közös ebédlővel, 2 fürdőszobával! A szobákban TV, Internet! A zárt udvarban 2-3 gépkocsi számára biztosított, árnyékolt parkolási lehetőséggel.